روز صنعت و نمایشگاه پایان‌نامه‌های کاربردی دانشکده مهندسی مکانیک

• گزارش دومین رویداد "روز صنعت و نمایشگاه پایان‌نامه‌های کاربردی دانشکده مهندسی مکانیک"

دومین رویداد "روز صنعت و نمایشگاه پایان‌نامه‌های کاربردی دانشکده مهندسی مکانیک" در روز سه ­شنبه مورخ 28/‏09/‏1398 از ساعت 2 الی 6 در محل ساختمان جدید دانشکده مهندسی مکانیک برگزار شد. نکته قوت دوره جدید حضور 12 مجموعه صنعتی-بازرگانی شامل شرکت­های صنعتی معتبر، شرکت­های اسپیناف دانشگاهی و همچنین شرکت­های سرمایه­ گذار بصورت غرفه در کنار نمایشگاه پایان‌نامه‌های کاربردی می­ باشد.

در این رویداد 56 پایان­ نامه کاربردی منتخب مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بصورت پوستر به دانشجویان، اساتید، صاحبان صنایع و همچنین والدین ارائه شد. حدود 20 شرکت و مجموعه صنعتی، 500 نفر از دانشجویان و همچنین همکاران هیات علمی از این رویداد بازدید نمودند. با توجه به ارزیابی­ های صورت­ گرفته، از 3 پوستر برتر تقدیر بعمل می­ آید.

هدف از برگزاری این رویداد بالابردن کیفیت پروژه ­­ها، گسترش ارتباط با مجموعه ­های صنعتی و سرمایه ­گذار و ایجاد فرصت شغلی برای فارغ التحصیلان می­ باشد.

لازم به توضیح است که طبقه منفی یک ساختمان جدید مهندسی مکانیک بصورت  نمایشگاه دائمی پایان­ نامه­ های کاربردی دانشکده، پذیرای دانشجویان، محققین و صاحبان صنایع می ­باشد.

• تصاویر نمایشگاه