تولید محصولات جدید همواره زمینه‌ساز گسترش و توسعه بازار برای شرکت‌های تولیدی بوده‌است. به عبارت دیگر ، فرآیند توسعه بازار بدون ارائه‌ی طیف وسیع محصولات از نظر کیفی و قیمتی به هیچ وجه قابل مدیریت نیست. لوازم خانگی به علت گستردگی و اهمیت روز افزون خود ، به عنوان صنعتی با اهمیت ، بخش مهمی از چرخه اقتصادی صنعت را تشکیل می‌دهد. انجمن علمی دانشکده مکانیک دانشگاه تهران ، بنا دارد با برگزاری رویداد سالانه مکانیک (رسم) با محوریت لوازم خانگی ، بستری مناسب برای ارائه ایده‌ها ، رشد و پردازش آنها فراهم کند. از این رو از تمامی صاحبان ایده دعوت می‌گردد تا ایده‌ها و راه‌حل‌های خود را پیرامون موضوعات و چالش‌های گوناگون عرصه‌ی لوازم خانگی ، به دبیرخانه رویداد ارسال کنند. مهلت ارسال ایده ها متعاقبا اعلام خواهد شد. ایده‌های ارسالی در دو مرحله داوری خواهند شد. پس از مرحله‌ی اول داوری ، از ۱۰ درصد برتر جهت ارائه حضوری در مرحله دوم ، دعوت به عمل می‌آید. درپایان به سه ایده برگزیده به ترتیب مبلغ ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ، ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ، ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال جایزه اهدا می‌شود.

برقرای ارتباط بین صاحبان ایده و صنعت‌گران فعال در این حوزه از اولویت‌های برگزاری این رویداد است. امید است با توجه به حضور نمایندگان شرکت‌های پیشرو و بنام این حوزه در این رویداد ، این امر محقق گردد. ایده‌های کاربردی به محصول تبدیل شده و ثمرات مادی و معنوی آن برای صاحبان ایده ، صنعت ‌گران و در نهایت کشور عزیزمان، ایران، خواهد بود.

جهت ارائه هر چه بهتر ایده‌ها توسط شرکت کنندگان ، همایش‌های مهارت آموزشی پیش‌بینی شده است که در صورت نیاز می‌توانند در آنها شرکت کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد رویداد ، نحوه داوری ، همایش‌ها و… می‌توانید به آدرس ما در شبکه‌های اطلاع رسانی مراجعه نمایید.

سایت:  utsame.com

تلگرام: t.me/rasm_ut