پیام تبریک ریاست محترم دانشکده مهندسی مکانیک

دانشجویان عزیزِ ورودی 99

با سلام و احترام،

پذیرش و ورود شما به دانشکده مهندسی مکانیکِ پردیس دانشکده‌های فنیِ دانشگاه تهران را تبریک عرض می‌نمایم. این دانشکده با قدمت بیش از 85 سال، 68 عضو هیأت علمی، 35000 متر مربع فضای کالبدی، در حدود 600 دانشجوی کارشناسی، 400 دانشجوی ارشد و 200 دانشجوی دکتری، 60 آزمایشگاه و مرکز و کارگاه پژوهشی و آموزشی و مراکز کارآفرینی و صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه برای ایجاد فرصت‌های متعدد و هیجان انگیز یادگیری، پژوهش و کارآفرینی برای دانشجویان فراهم نموده است.

در دانشکده مهندسی مکانیک فعالیت‌های خارج از کلاس درس بسیار متنوع و جذاب است. شما می‌توانید در آزمایشگاه‌های متعدد با فعالیت‌هایی از قبیل طراحی و ساخت خودروی برقی خورشیدی غزال، ربات سورنا، شرکت‌های استارت‌آپی و در بسیاری از زمینه‌های جذاب و به‌روز علمی مثل مهندسی نانو، مکاترونیک، رباتیک، هوش مصنوعی، چاپ سه‌بعدی، توربوماشین، مکانیک شکست، تأسیسات، موتورهای احتراق داخلی، بیومکانیک، کنترل و ... مشارکت نمائید.

در رتبه‌بندی‌های جهانی، این دانشکده همواره و در طول سال‌های اخیر در بین همه دانشکده‌های مهندسی مکانیک در دانشگاه‌های دولتیِ کشور رتبه اول را کسب نموده است.

هدف ما در این دانشکده آماده‌سازی فارغ‌التحصیلان برای ورود به بازار کار و رفع نیازهای جامعه است. فارغ التحصیلانی دارای توانمندی های حل مسئله، خلاقیت و نوآوری. فارغ التحصیلانی که جسورانه با مشکلات مواجه شوند و به استقبال ناشناخته‌ها بروند.

اگر چه در زمان حاضر با بحران ویروس کرونا مواجه هستیم و بالاجبار باید بصورت الکترونیکی و غیرحضوری در کلاس‌ها شرکت کنید، اما این شرایط قطعاً تغییر خواهد کرد و امیدوارم که هر چه زودتر شما را در دانشکده ملاقات نمائیم.

در هر صورت آرزو می‌کنم که دوران حضور شما در این دانشکده همراه با کسب دانش، مهارت‌های مهندسی و موفقیت و شادکامی باشد.

کارن ابری نیا

رئیس دانشکده مهندسی مکانیک