بازگشت به صفحه کامل

اطلاعیه‌ی ثبت‌نام کارشناسی: تجمیع درس‌های «مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک» و «نگارش متون فنّی»

با توجه به اهمیت روزافزون فراگیری اصول پایه‌ی مهندسی و مهارت‌های نرم  مورد نیاز در دنیای حرفه‌ای و از طرف دیگر ضرورت آشنایی کامل با گرایش‌های مختلف، کاربردهای صنعتی و حوزه‌های پژوهشی گوناگون مرتبط با مهندسی مکانیک، از نیمسال اول سال تحصیلی ۰۰-۹۹ دو درس تک‌واحدی «مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک» و «نگارش متون فنّی» تجمیع شده و در قالب درسی دو واحدی به شکلی جدید و با طرحی نو ارائه می‌شود.

هدف از این تجمیع، ارائه‌ی توامان اصول نگارش گزارش‌های فنی و مهارت‌های پایه‌ی مهندسی مکانیک به شکلی کارآمدتر و موثرتر در قالب درسی دو واحدی است. عنوان این درس «مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک» و شماره‌ی درس ۸۱۰۶۰۰۶ خواهد بود. ضروری است کلیه‌ی دانشجویان گرامی در سال دوم تحصیل خود این درس را بگذرانند.

لطفا در هنگام ثبت‌نام به نکات زیر توجه نمایید:

۱- دانشجویان ورودی سال ۹۸ حتما باید درس «مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک» ۲ واحدی را اخذ کنند. این دانشجویان مجاز به برداشتن درس «نگارش متون فنّی» نیستند. توصیه می‌شود این درس در نیمسال سوم اخذ شود و به تاخیر نیفتد.

۲- دانشجویان ورودی سال ۹۷ و قبل از آن، اگر تاکنون فقط درس «مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک» تک‌واحدی را گذرانده‌اند، در نیمسال آینده باید «نگارش متون فنّی» را اخذ کنند. احتمالا نیمسال آینده آخرین فرصت برای اخذ «نگارش متون فنّی» است.

۳- دانشجویان ورودی سال ۹۷ و قبل از آن، اگر تا کنون فقط درس «نگارش متون فنّی» را گذرانده‌اند، در نیمسال آینده باید «مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک» دو واحدی را اخذ کنند. یک واحد اضافی به عنوان واحد اختیاری دانشجو منظور خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مکانیک