اطلاعیه‌ی ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

به‌این‌وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند طبق تقویم آموزشی دانشگاه ثبت‌نام نیمسال ۲-۹۹ از ساعت ۸:۰۰ صبح روز شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۱ آغاز می‌شود و ساعت ۲۳:۵۹ دقیقه روز چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ پایان می‌یابد. لطفا به نکات زیر توجه نمایید:

- لطفا به آدرس   http://ems.ut.ac.ir مراجعه و طبق اولویت‌بندی انجام‌شده و برنامه‌ی زمانی ارائه‌شده در سامانه‌ی جامع آموزش اقدام به ثبت‌نام نمایید.

- دانشجویانی که مشمول پرداخت شهریه هستند، در صورت عدم پرداخت شهریه‌ی نیمسال ۱-۹۹ مجاز به انتخاب واحد در نیمسال ۲-۹۹ نمی‌باشند. خواهشمند است در اسرع وقت و حتما قبل از شروع ثبت‌نام صرفا به‌صورت الکترونیکی نسبت به پرداخت شهریه‌ی خود اقدام نمایید.

- نیمسال ۲-۹۹ آخرین باری است که درس نگارش متون فنی ارائه می‌شود. کلیه‌ی دانشجویانی که تاکنون درس یک‌واحدی مقدمه‌‌ای بر مهندسی مکانیک را گذرانده‌اند، ضروری است درس نگارش متون فنی را در این نیمسال اخذ کنند.

- دانشجویانی که درس نگارش متون فنی گذرانده‌اند اما درس یک‌واحدی مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک را نگذرانده‌اند، باید درس ۲ واحدی مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک را اخذ کنند.

- دانشجویانی که تاکنون هیچ یک از دو درس نگارش متون فنی و مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک را نگذرانده‌اند، فقط باید درس مقدمه‌ای بر مهندسی مکانیک را که به شکل ۲ واحدی ارائه می‌شود اخذ نمایند.

- از گرفتن واحد کارآموزی در طول سال تحصیلی جدا بپرهیزید. اخذ کارآموزی تنها در تابستان مجاز است. گرفتن کارآموزی در طول سال تحصیلی فقط برای دانشجویان نیمسال آخر ممکن است آن هم به شرط آنکه هیچ درس دیگری همراه کارآموزی نداشته باشند.

معاونت آموزشی دانشکده‌ی مهندسی مکانیک