بایومکانیک گرایشی از مهندسی مکانیک است که ارتباط زیادی با زندگی انسان ها دارد از این رو در کشورمان ایران و به تناسب آن در مهد مهندسی کشور دانشگاه تهران نیازی روز افزون به این گرایش حس میشود.

دپارتمان بایومکانیک دانشکده مکانیک دانشگاه تهران در روزهای آخر سال میزبان سه تن از اساتید این عرصه بود :

دکتر روحی استاد دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیر کبیر

پروفسور  Yohan Payan،استاد دانشگاه Université Grenoble Alpes  کشور فرانسه

پروفسور Pascal Perrier ، استاد دانشگاه Domaine Universitaire de Grenoble کشور فرانسه

در این کنفرانس اهمیت بایومکانیک استخوان، پیشرفت های کشور و همچنین سطح جهانی این علم به طور دقیق تشریح شد، بررسی جایگاه آینده این علم و تعامل آن با علم ارتوپدی نیز از دسته ی مواردی بود که مورد توجه قرار گرفت. بحث های تخصصی پیرامون استخوان و جلسات پرسش و پاسخ دانشجویان با اساتید از مهمترین بخش های این رویداد بود. این کنفرانس ها به همت جناب آقای دکتر نظری استاد دانشکده مکانیک برگزار گردید.

در ادامه گزارشی تصویری از این سه کنفرانس را خواهید دید.