اولین مسابقه “نمونه های کوچک فرایند های تولید” به سرپرستی دکتر علیرضا صادقی برای ۷ تیم از دانشجویان درس مقطع کارشناسی روش های تولید و کارگاه و درس مقطع کارشناسی ارشد متالورژی در تولید برگزار شد. دانشجویان در این مسابقه با ساخت نمونه های کوچک از فرایند های تولید مانند نورد، کشش سیم، ذوب و ریخته گری، شات بلاست، اکستروژن پلاستیک و پرس داغ با یکدیگر رقابت کردند. که در پایان تیم های سازنده پرس داغ، نورد، اکستروژن پلاستیک به ترتیب اول تا سوم شدند. پارک علم و فناوری دانشگاه از هر تیم با مبلغ ۳۰۰ هزار تومان حمایت و برای تیم های اول تا سوم مبلغ ۵۰۰، ۳۰۰ و ۲۰۰ هزار تومان جایزه اختصاص داد. امید است در سال آینده این مسابقه برای همه گروه های درسی “روش های تولید و کارگاه” به طور مشترک برگزار شود. علی رغم تقارن با ماه رمضان، استقبال اساتید برای داوری بسیار عالی بود و ۱۷ نفر از اساتید از طریق امتیازدهی نفرات برتر را انتخاب کردند. تعداد بیشتری نیز با بررسی تجهیزات ساخته شده باعث دلگرمی و تشویق دانشجویان شدند. برگزاری این دسته از مسابقات باعث رشد خلاقیت و بهبود مهارت های دانشجویان میشود.

در ادامه گزارشی تصویری از این مسابقه را میبنید: