انجمن علمی دانشجویان مهندسی مکانیک دانشگاه تهران سومین دوره از مسابقات سالانه دانشکده مهندسی مکانیک را در فروردین ماه ۹۶ با موضوع طراحی، ساخت و پرتاب گلایدر برگزار کرد. از اهداف برگزاری این مسابقه می توان به ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان، ترغیب آنها به مطالعه در مورد جنبه های عملی دانسته هایشان و به کاربردن دانش عملی خود اشاره کرد.

در این دوره ۱۹ تیم در مسابقه ثبت نام کرده بودند. از این تعداد ۱۲ تیم در روز مسابقه حاضر شده و به رقابت با یکدیگر  پرداختند. شرکت کنندگان، دانشجویانی از دانشگاه های تهران، الزهرا، پیام نور مشهد، صنعتی خواجه نصیر، دانشگاه آزاد واحد تهران  شمال، دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب و دانشگاه امیرکبیر بودند. در آخر، تیم پرسیوس ۱ از دانشگاه پیام نور مشهد با برد ۳۳ متر و کسب ۸۲ امتیاز، مقام اول مسابقات را بدست آورد. تیم پرسیوس ۲ از دانشگاه پیام نور مشهد با برد ۳۰ متر و کسب ۸۱٫۲ امتیاز مقام دوم مسابقات را بدست آورد. مقام سوم مسابقات نیز به تیم Wings of Flight دانشگاه الزهرا با برد ۲۵٫۵ متر وکسب ۷۱٫۴ امتیاز رسید. تیم دانشگاه تهرانی Tesla از ورودی های ۹۴ دانشکده مکانیک با برد ۱۴ متر و کسب ۶۹٫۸ امتیاز با استفاده از سبک ترین گلایدر حاضر در مسابقات مقام پنجم را کسب کرد.

در انتها مراسم تقدیر از تیم های برگزیده در سالن کنفرانس دانشکده ی قدیم مهندسی مکانیک برگزار شد که در این مراسم دکتر ابری نیا ریاست محترم دانشکده مهندسی مکانیک دقایقی برای دانشجویان صحبت کردند.

در ادامه گزارشی تصویری از این مسابقه را میبنید: