دکتر کارن ابری نیا به ریاست دانشکده مهندسی مکانیک منصوب شدند. ایشان دوره کارشناسی خود را در دانشگاه سیتی انگلستان و دوره های کارشناسی ارشد و دکتری را در دانشگاه منچستر انگلستان سپری کرده اند. پس از بازگشت از انگلستان دکتر ابری نیا به تدریس در دانشگاه مشغول شدند در این دوره ایشان در کنار سمت های آموزشی مانند مدیریت گرایش ساخت و تولید، سرپرست خودرو خورشیدی غزال نیز بوده اند و هستند همچنین عضو هئیت تحریریه مجله های علمی پژوهشی مکانیک و هوافضا و پژوهش های کاربردی و محاسباتی در مهندسی مکانیک بوده اند .از سوابق اجرایی ایشان میتوان به مدیریت کل دفتر امور پژوهشی وزارت علوم، معاونت آموزشی دانشگاه بین المللی چابهار، ریاست کمیته کارشناسی تدوین استاندارد برای قطعات پرسی فولادی، ریاست مرکز کامپیوتر دانشکده فنی دانشگاه تهران، مدیریت کل آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم،تحقیقات و فنآوری  مشاور معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری   و سردبیری نشریه بین المللی JCARME  اشاره کرد.  خودرو خورشیدی غزال ایرانی ۱ زیر نظر دکتر ابری نیا در بیستمین جشنواره بین المللی خوارزمی رتبه دوم را برای طرح پژوهشی و توسعه ای کسب کرده است. از پروژه های صنعتی ای که تحت نظر دکتر ابری نیا انجام شده اند میتوان به ساخت قطعات باکالیتی کشاب و زیر کشاب، ساخت و تولید قطعات پلیمری قاب صفحه نشان، بازویی، زانویی و مغزی و دورپوش کنتور های گازی ۵ متری و ۱۰ متری ، تحلیل خستگی میله پیچشی پژو ۴۰۵ و تخمین عمر آن، فورج پره توربین گاز، اکستروژن میلچه توزیع الکتریکی (Busbar) آلومینیومی با روکش مسی و طراحی و ساخت خودرو خورشیدی غزال ایرانی ۱، ۲، ۳ و ۴ و خودرو برقی آروین اشاره کرد. فعالیت های انجام شده در زمینه خودروهای برقی و خورشیدی هم اکنون در مرکز طراحی  و ساخت غزال ایرانی ساماندهی شده است. در این مرکز بیش از ۴۰ تن از دانشجویان دانشکده های مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی صنایع و دانشکده طراحی صنعتی پردیس هنر دانشگاه تهران همراه با اعضای هیأت علمی مشغول کار هستند. از اختراعات ثبت شده دکتر ابری نیا میتوان به طراحی و ساخت پرنده عمود پرواز خورشیدی، فرآیند اکستروژن معکوس هیدرواستاتیکی و تراکتور خورشیدی اشاره کرد. زمینه های تخصصی کاری ایشان طراحی و ساخت و توليد – شکل دهی فلزات(اکستروژن)- تحليل و شبيه سازی فرايند های شکلدهی فلزات – طراحی قالب می باشد.  دو ثبت اختراع بین المللی (US-Patent) نیز توسط ایشان انجام شده است.

از طرف خانواده بزرگ دانشکده بزرگ مهندسی مکانیک این انتصاب را تبریک گفته و برایشان آرزو موفقیت میکنیم.