دانشجویان دانشکده مکانیک دانشگاه تهران که همگی جزو نخبگان کشور محسوب می‌شوند پس از گذراندن ۴ سال سخت در راه کسب علم در سطح اول مهندسی کشور به یمن اتمام این دوران پرفراز و نشیب در دانشکده‌فنی که مهد مهندسی کشور محسوب و چهره های ماندگار زیادی، چه از نظر علمی و صنعتی تقدیم کشور کرده، بار دیگر در کنار یکدیگر جمع شده و ضمن یادآوری روزهای سپری شده به همراه خاطرات تلخ و شیرین، یک روز شاد و به‌یادماندنی را رقم زدند.

همچنین در این مراسم دانشجویان دانشکده با پوشیدن لباس دانش‌آموختگی به همراه اساتید و مسئولین دانشکده عکس یادگاری گرفتند و یک روز خاطره انگیز را در کنار دوستان خود گذراندند.

برخی از اساتید محترم دانشکده از جمله دکتر سلطانی رئیس دانشکده، دکتر شریعت‌پناهی معاون آموزشی دانشکده، دکتر شقاقی از اساتید باسابقه دانشکده، دکتر رحیمیان، دکتر یوسفی‌کما، دکتر کریم ‌پور و دکتر بهرامی نیز با حضور درمیان دانشجویان در شادی آن‌ها شریک شدند.

در انتها دانشجویان با حضور در مقابل سردر اصلی دانشگاه واقع در خیابان انقلاب و گرفتن عکس دسته‌جمعی این روز ماندگار را به پایان رساندند و ضمن نشاندن لبخند بر لبان عابرین در حال گذر از جلوی سردر دانشگاه، شادی و انرژی خود را نیز به آنان منتقل کردند.