این پروژه به همت جمعی از دانشجویان و اساتید، در تابستان سال ۱۳۹۵ آغاز شد.با فراخوانی‌ که در همان تاریخ صورت گرفت ، یک تیم دانشجویی از دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک، زیرنظر دکتر کریم‌پور، طراحی و ساخت مجدد وب‌سایت را به عهده گرفتند.

این مسیر با فراز و نشیب‌های بسیاری همراه بود چرا که برای اولین بار ، یک تیم از دانشجویان مسئول طراحی یکی از وب‌سایت‌های دانشگاه تهران بودند و شاید در نوع خود بتوان از آن به عنوان یک حرکت بزرگ در تعامل میان دانشگاه و دانشجو یاد کرد.مهمترین نکته در این پروژه ، داوطلبانه بودن آن و فعالیت خالصانه و تلاش مستمر افراد فعال در این پروژه بود.

بدیهی‌ است که این وب‌سایت می‌توانست با هزینه هنگفتی ، توسط بخش خصوصی و شرکت‌های طراحی وب ، با سرعت بسیار بیشتری طراحی و ساخته شود.اما این پروژه ، بدون هیچ هزینه‌ای و صرفاً توسط چند دانشجوی علاقمند ساخته شد و البته تمام اعضای این تیم ، همواره سپاس‌گزار اعتماد دانشگاه تهران و شخص دکتر مراد کریم‌پور هستند و خواهند بود.

تلاش ما بر این بود تا در طراحی این سایت ، تمام بخش‌ها مجدداً بازطراحی و متناسب با طراحی روز ، ساخته شود. اصلی ترین مسئله در سایت جدید ، تولید محتوا و پوشش دقیق و روزانه اخبار دانشکده است.ما برای این مسئله ، تیم تولید محتوای دانشکده را با مشارکت جمعی از دانشجویان داوطلب ساختیم و امروز به این اتفاق افتخار می‌کنیم که برای اولین بار در دانشگاه تهران ، دانشجویان داوطلبانه در راستای ارتقای وب‌سایت دانشکده ، تلاش ‌می‌کنند و همواره در حال تولید محتوا برای دانشجویان دیگر ، و حتی دانشجویان سایر دانشگاه‌ها هستند.

این نسخه از وب‌سایت در مرحله “BETA” بوده و قطعاً از ایراد و ضعف خالی نیست.اما تمام نیروی ما از مشارکت داوطلبانه دانشجویان است و این مسئله تمام دلگرمی ما برای ادامه راه این وب‌سایت و ادامه تولید محتوا برای دانشکده مهندسی مکانیک است.

قطعا این وب‌سایت ، بدون فعالیت و مشارکت دانشجویان ، انتهایی جز نادیده گرفته شدن و فراموش شدن ندارد.ما تلاش کردیم تا آغاز‌گر راهی باشیم که تا پیش از این ‌شاید غیرممکن به نظر می‌رسید اما حالا این اتفاق جامه عمل به خود پوشانده و به واقعیتی غیرقابل انکار تبدیل شده است.

در انتها از تمام اعضا تیم ساخت و تولید محتوا دانشکده بابت تمام دقایق و ساعت‌هایی که برای این پروژه بزرگ صرف کردند ، سپاس گزاریم.

برنامه‌نویسی ، پشتیبانی و مدیریت بخش فنی : پوریا مروتی

گرافیک ، طراحی رابط کاربری و مدیر تیم تولید محتوا : علیرضا خواصی

مقالات ، محتوا گرایش‌ها ، تحقیقات داخل دانشکده و تولید محتوا ویژه : علی رمضانی – آبتین مغمومی

پادکست ، مصاحبه و تولید محتوا صوتی : دنا مهرگانمحمد علی عبدالعلی‌زاده