دانشکده مهندسی مکانیک |پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران

پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران

سیالات و ماشین های آبی

سیالات و ماشین های آبی چیست؟ اخبار گرایش آزمایشگاه های سیالات و ماشین های آبی اعضا را بشناسید دروس گرایش

سیالات و ماشین های آبی چیست؟

این گرایش در واقع شاخه­‌ای از گرایش حرارت و سیالات است که به صورت دقیق‌­تری به ماشین­­های ابی مثل پمپ­‌ها، توربین­‌ها، توربوماشین‌­ها و ... می­‌پردازد. دانشگاه تهران دارای مرکز تخصصی توربو ماشین می­‌باشد، که این مرکز در سال 1383 با مشارکت وزارت نیرو به منظور تهیه دانش فنی ، طراحی و ساخت مدل توربوپمپ‌ها و توربین‌های آبی تاسیس گردید. این موسسه در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فن‌آوری فعال می باشد. در زمینه آموزشی به عنوان اولین مرکز جذب دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه ماشین های آبی در کشور می باشد. همچنین در زمینه پژوهشی این مرکز مجهز به ابزار simulation و نرم افزارهای طراحی توربوماشین های می باشد و با توجه به امکانات این مرکز، تست و آزمایش اولیه پمپ ها و توربین های آبی با بالاترین کیفیت انجام می پذیرد.

آزمایشگاه های سیالات و ماشین های آبی

اعضا را بشناسید